2 dagar kvar…

Igår körde jag sista passet innan lördag. Det var med en skön känsla i kroppen som jag genomförde 1 timmes lätt distans med 2*10min i 4min-tempo och 5min i 3.50-tempo tillsammans med Jonatan. Nu hoppas jag bara att den lätta känslan i kroppen håller i sig!

 

Idag har varit en lugn uppladdningsdag där jag verkligen har fokuserat på att vila kroppen. Var dock ”tvungen” att hålla i ett företagspass på kvällen men jag tog det extremtlugnt och joggade bara lätt under uppvärmning och nedjogg. Nu har jag ätit en portion blodpudding i hopp om att järnförråden ska fyllas på. Johan har köpt langningsflaskor åt mig idag. Det var inte helt lätt att få tag på insåg jag efter att ha frågat runt på Löplabbetbutikerna på Kungsgatan. Därför blev väldigt glad när Johan ringde och sa att han hittat ett ställe som hade flaskor kvar! Nu är jag helkittad!

 

Jag tror att jag ska springa i mina Adidas Adios på lördag.

Jag tror att jag ska springa i mina Adidas Adios på lördag.

 

Jag var inne på Stockholm marathons hemsida idag och blev glatt överraskad när jag sökte efter Runday i startlistan och såg att sju löpare kommer att springa för RUNDAY IF! Superskoj! Jag håller en extra tumme för:

 

Karin Höglund

Jessica Unogård

Christina Åqvist

Mikael Forsström

Patrick Münzker

Fredrik Nilsson

Andreas Nylin

(Johan Nordström är också anmäld för Runday IF men kommer inte att starta.)

 

Det vore jättekul om ni som springer för Runday IF vill skriva ner några rader om er upplevelse efter avslutat race. Tanken är sedan att jag publicerar detta på hemsidan. Ni får, men behöver absolut inte, inkludera tid/placering i raderna utan ni skriver bara lite kort om er upplevelse. Maila till charlotte@runday.se senast söndag kl. 16 om ni vill lämna ett bidrag till inlägget så publicerar jag på söndag kväll!

 

Imorgon ska jag (och några Rundaymedlemmar) träffa tv4 för en inspelning! Men jag tänker inte springa något även om träningskläderna kommer vara på. Efter jobbet blir det till att hämta nummerlappen och komma in i tävlingsstämningen på allvar. Jag ska självklart även lyssna på Elisabet som ska sjunga på Pastapartyt. Imorgon kväll blir det middag med ett par vänner och sedan tidig läggdags för att förhoppningsvis vakna upp pigg och taggad på lördag!

 

Någon som har något bra sista-minuten-uppladdningstips!?

Det här inlägget är postat i Tävling och taggat . Följ kommentarerna med RSS-flödet för det här inlägget. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback-URL.

5 kommentarer

 • Postat 31 maj, 2012 klockan 22:37 | Länk

  Stort lycka till Charlotte! Jag håller bägge min tummar för en finfin tid.

  • Postat 1 juni, 2012 klockan 18:51 | Länk

   tack Alex! Detsamma! Du ska väl också köra?

 • Stina
  Postat 1 juni, 2012 klockan 17:31 | Länk

  Spring med ett leende! Då brukar man bli mer avslappnad i hela kroppen, och man får publiken med sig också vilket ger energi! Lycka till, vi tänker och håller tummarna för dig!

  • Postat 1 juni, 2012 klockan 18:51 | Länk

   Tack!!! Det ska jag göra!
   Hoppas att ni också får en fantastisk helg! ”Lycka till” önskar jag er också:)

 • Andreas
  Postat 1 juni, 2012 klockan 22:54 | Länk

  Lycka till allihop! Kom ihåg: Det finns inget dåligt väder – det finns bara dåliga…

Skriv en kommentar

Din e-post hålls privat. Obligatoriska fält är markerade *

*
*

* Kopiera detta lösenord:

* Skriv eller klistra in lösenordet:

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>