Bästa dagen i veckan!

Ja, inte i dag alltså, utan i går! Monday is Runday!

 

Det börjar bli mörkt om kvällarna, men det stoppar inte Rundaylöparna som kämpar på i spåret även efter att solen gått ner. Det är en riktigt energikick att se alla duktiga löpare på måndagskvällarna!

 

I går var Elisabet gästtränare och tog hand om en grupp som körde 2*3km tröskel. Ett riktigt tufft och bra pass som flera Rundaylöpare klarade med bravur. Charlotte tog hand om en lättare grupp för de som är ovana löpare eller de som hade sega ben från helgen. Här var det lätt distans som avslutades med 6*200m i tempo. Härligt att se att så många vågar sig till träningen trots trötta ben från Lidingöloppet! Själv tog jag med mig en stor grupp bort till en backe där vi körde löpstyrka, backlöpning och sedan även några längre intervaller på plan mark. Ett tufft gäng som fick öva på löpning med trötta ben vilket är nyttigt inför framtida tävlingar!

 

Tack alla underbara Rundayare som gör måndagarna till vår favoritdag i veckan!

 

Uppvärmningsjogg

Charlotte och Lisa instruerar löpskolning.

Löpskolning.

3 kommentarer

  1. Jessica skriver:

    TACK så jättemycket för ett bra pass igår. Var första gången för mig och sambon och vi hakade på kombinationsgänget. Mycket bra och kul pass. Blir garanterat fler gånger!

  2. Daniel Becker skriver:

    Linn du peppade grymt bra där i mörkret. Passet var tufft och så givande. Gillar crosspasset då ger lite allt möjligt. Tusen tack för dina peppande ord;)

  3. Malin-Charlotta skriver:

    Vilken härlig gemenskap!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *