Borzov, in and outs och reaktion på kvällens pass!

9 juni, 2014

Ett stort underbart gäng samlades bredvid Karlbergs slott och efter gemensam jogg och dynamiska rörlighetsövningar gav vi oss på löpskolningen. Och för er som var alldeles nya på Runday idag måste jag passa på att säga att de övningar vi idag gjorde är lite kluriga så all löpskolning är inte lika tung och svår som den vi tvingade er till idag 🙂

 

På löpskolningsschemat stod indianhopp, mångsteg och avslutningsvis Borzovhopp. Lite träningsvärk i rumpa och baksida lår kommer ni nog känna de närmsta dagarna…

 

Jag, Charlotte och Elisabet stannade på banan med ett gäng där vi idag körde In and outs. De enda löparna fick reda på var att passet skulle pågå i 20 minuter och att en intervall kunde vara allt från 1 minut lång ner till 10 sekunder. Gruppen var helt styrd av vår visselpipa och gjorde ett alldeles underbart jobb! Det här är ett kul men jobbigt pass, det är riktigt tungt mentalt att inte veta om man kommer springa 45 sekunder, 10 sekunder eller kanske 25. Mycket bra jobbat!

 

In and out-gänget efter avslutat pass.

 

Lisa N och Lisa V tog med sig sitt gäng in i parken där reaktionsstarter och korta intervaller stod på schemat. Gruppen fick testa på 7 olika varianter av reaktionsstarter innan intervalldelen av passet satte igång.

 

Snabbhetsuthållighet var fokus för dagen och såg ut enligt följande; 15 sekunder jobb, 15 sekunder vila i två serier med 10 gånger i varje serie; 2*10*15-15. Grymt jobbigt men roligt pass, starkt kämpat!

 

Borzovhopp.

 

3 kommentarer

    1. haha tyvärr inte, hade vart kul med lite hämd.. Kan meddela att det fortfarande känns i benen.. är jag väldigt otränad då!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*