Favoritintervallerna på RundayMonday

18 januari, 2017

I måndags höll jag i ett favoritintervallpass från gymnasiet vid Johannes Kyrka. Passet ser ut så här:
5 min – 2 min – 4 min – 1 min – 3 min – 45 sek – 45 sek – 30 sek – 30 sek – 20 sek – 20 sek – 15 sek, vila 30 sek mellan alla intervaller. Tanken är att intervallerna ska springas progressivt, d.v.s. ju kortare desto snabbare. Det var lite slirigt i kyrkogården så det var svårt att trycka på under de korta intervallerna, men istället tvingades deltagarna att fokusera lite mer på tekniken i form av knäuppdrag och isättning under kroppen. Här är gänget som sprang i kyrkogården:

IMG_5363

Resten av gänget hängde med Lisa i Humlegården och sprang Parintervaller – ett kul intervallupplägg som vi på Runday har hittat på 🙂

Välkomna nästa måndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*