Flås och flärd med Runday på Högbo Brukshotell!

17 september, 2012

OBS, Rundayweekend är nu fullbokad!

Välkommen på löparweekend med Rundaytjejerna och Petra Månström på Högbo Brukshotell! På plats kommer du uppleva sköna morgonjoggar, tuffa backpass, individuell kostrådgivning, individuell löpanalys, föreläsningar, lyxiga 4-rätters middagar, en välfylld goodiebag och mycket, mycket mer!

 

 

Högbo Brukshotell är den perfekta platsen för en härlig löparhelg med terrängspår, backar och grusvägar precis bakom knuten. Vi varvar de tuffa passen med att njuta av god mat, spa och härligt umgänge.

 

Datum: 26 -28 oktober. Första träningspasset inleds klockan 16:00 den 26/10 och sista passet avslutas före lunch den 28/10.

 

Plats: Högbo Brukshotell, Sandviken (29 km från Gävle, 196 km från Stockholm)

 

Förkunskaper: Inga förkunskaper eller tidigare löpmeriter krävs. Vi kommer vara 5 tränare och dela upp i grupper baserat på nivå.


Träning, Rådgivning och föreläsningar:


 • Individuell kostrådgivning med Sophia Sundberg (diplomerad kostrådgivare och utbildad inom idrottsmedicin)
 • Individuell löpanalys med utbildad Rundaytränare
 • Löpträning med 5 meriterade Rundaytränare (totalt 5 träningspass)
 • Inspiration och förläsningar om kost och löpning med Runday, Petra Månström och Sophia Sundberg

 

Logi och mat:


 • Boende fredag-söndag
 • Helpension
  • Högbo Brukshotells magnifika frukostbuffé
  • Lunchbuffé
  • Eftermiddagskaffe med hembakat bröd (serveras 14-17 varje dag)
  • Fyrarätters middag med kvällens förrätt, varmrätt, ostbricka och Högbo Brukshotells berömda dessertbuffé
 • Fri tillgång till spa med pool och bastu före och efter spa’s öppettider.

 

Pris: 3 800kr (enkelrumstillägg 400kr)

 

Max 30 personer. Det är först till kvarn som gäller.

 Anmälan: Sätt in 3 800 kr (4 200 kr om du önskar enkelrum) på Plusgiro: 62 02 70-9 (eller Bankgiro: 810-6304) och skriv ditt namn som referens/meddelande. Skicka samtidigt ett e-mail till info@runday.se och lämna följande uppgifter:

 

 • Namn
 • Email-adress
 • Telefonnummer
 • Del i dubbelrum/enkelrum (ange vem du vill bo med eller så parar vi ihop dig med någon)
 • Eventuella allergier

 

Du kommer att få ett bekräftelsemail från oss inom en vecka efter att vi har mottagit din betalning. Observera att anmälan är bindande, men kan överlåtas till en annan person.

 

Vi behöver din anmälan senast den 8/10!

 

Varmt välkomna!

 

Om oss som är tränare:

 

Sophia, Charlotte, Elisabet, Lisa och Linn.
Sophia, Charlotte, Elisabet, Lisa och Linn.

 

Charlotte Karlsson

Certifierad löptränare och delgrundare av Runday. Började med löpning vid 6 års ålder. Tävlade medeldistans fram till 18 års ålder och har därefter börjat med långdistans. Charlotte vann Lidingöloppet 30km 2011, vann SM i marathon 2012 och tog ett SM-brons på 10000m 2011.

 

Lisa Nauclér

Certifierad löptränare och delgrundare av Runday. Började med löpning som 13-åring med flera SM-medaljer på 800m och 1500m som resultat.  Lisa har även sprungit för svenska landslaget.

 

Linn Modin

Certifierad löptränare och delgrundare av Runday. Började med friidrott vid 6 års ålder och tävlade fram till 16 års ålder mångkamp med flera SM-medaljer som resultat. Hon specialiserade sig därefter på löpning där hon också tagit SM-medalj.

 

Elisabet Karlsson

Rundaytränare. Började springa som 19-åring och har de senaste åren gjort stora framsteg som långdistanslöperska. Har bl.a. sprungit Stockholm Halvmarathon på 1:25.

 

Sophia Sundberg

Rundaytränare. Diplomerad kostrådgivare, certifierad löptränare med en magisterutbildning i idrottsvetenskap med inriktning mot idrottsmedicin.

Ultralöpare som bl.a. innehar det svenska rekordet på 6-timmars, innehar även banrekordet på Lidingö Ultra 50km.

 

With Special Guest Petra Månström

 

Bloggare och inspiratör på Svenska Dagbladet i Marathonbloggen. Tog sina första löpsteg 2009 och har sedan dess hunnit genomföra bl.a. Stockholm Marathon, Icebug 24, Lidingöloppet och Göteborgsvarvet.

9 kommentarer

 1. Åååååååååååååh! Detta är ju bara för bra för att vara sant! Ja det är det… För jag är på konferens i Finland den helgen. Suck! Men visst blir det repris i vår? Samma fantastiska plats och tokbra upplägg men låt säga tex den 19-21 april istället. Jag bokar redan;)!

 2. Nej men tusan! Här bor man bredvid Högbo och har aldrig varit på något sånt här men vill veeeerkligen och så är den helgen jag är borta i Oktober 🙁 Man får hoppas att ni tycker om vårat fina fritidsområde i Högbo så ni kanske kommer tillbaka igen. Själv tycker jag att det är underbart där 🙂

 3. Hade så gärna velat vara med men är tyvärr redan uppbokad den helgen. Hoppas också på att ni kör samma upplägg i vår 🙂

 4. WOW!!! Vilken grej! ÅHHHH vad jag gärna hade velat vara med!!! Är tyvärr uppbokad just den helgen redan men nu har det tänts ett hopp om våren! Brukar ni köra vårweekend också? TACK!!

 5. Otur att flera av er inte kan följa med denna gång. Vi har redan fått en hel del anmälningar och om det blir succé kanske det blir en favorit i repris i vår. Vi hoppas på det!

 6. ÅH vad roligt! Givetvis är jag upptagen den helgen men jag hoppas att ni kommer med fler sådana weekends DÅ ska jag med.
  MVH
  Helena

  1. Usch vad tråkigt! Hoppas att det blir en favorit i repris i vår och att hälen är bättre då. Jag håller tummarna för en snabb rehab!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/73/131573/runday.se/public_html/wpcontent/themes/runday/single.php on line 40