Föreläsning med Michael Lemmel

28 januari, 2014

Den 5:e februari kl 18.00 föreläser Michael Lemmel som bland annat står bakom tävlingen Ö till ÖUCSP. Rundays medlemmar har fått 10 platser till förfogande och det är först till kvarn som gäller! För bokning ring 08-611 43 00 alternativt maila reception@ucsp.se.

 

Michael Lemmel startade multisport i Sverige och tillhörde den absoluta världseliten under 10 års tid.

Du ska springa i svår terräng, du ska simma i öppet hav. Det kan vara stökigt, det kan vara bråkigt. Du går tillbaka till urtidsmänniskan, vi blir grottmänniskor. Och det är så mäktigt! Jag tror att den här trenden med uthållighetstävlingar och äventyr som bara exploderar…det är ju en reflektion av vårt samhälle där folk sitter och är konstant jävla uppkopplade dygnet runt. Knäppa i huvudet som alltid har telefonen liggande bredvid sig. Folk är galna!”

 

Han använder paralleller från 10 år inom den absoluta världseliten i Multisport för att illustrera vikten av samarbete, motivation och tydliga mål. Bilder från alla världens hörn förstärker budskapet som är tydligt, innerligt och som berättas med stor passion. Samarbete bygger på att varje individ måste ta ansvar för sig själv och på så vis även sin del i det kollektiva målet. Olikheter är bra. Motivationen att samarbeta och lyckas med sina uppställda mål bygger på vilja och glädje. Tydlig målfokusering handlar om att stora mål måste brytas ner i små greppbara mål som varje individ kan relatera till och på så sätt ta ansvar för.

 

Michael har intervjuats i podcasten Husky som ni kan lyssna på HÄR.

 

Om du önskar bli Runday-medlem går du till fliken Medlemskap.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*