Har du frågor om kost, träning och välmående?

17 januari, 2012

I så fall så kommer du från och med nu kunna ställa dessa till Rundays nya samarbetspartner Sophia Sundberg! Ni kommer från och med idag kunna maila era frågor till Sophia och hon kommer en gång i veckan (tisdagar) att svara på en av de frågor som hon får.

 

Vem är då Sophia?

Jag är diplomerad kostrådgivare, certifierad löptränare, samt har en magister examen i idrottsvetenskap med inriktning mot idrottsmedicin. Jag har jobbat med kost och träning på ett flertal olika sätt under lång tid för bland andra Svenska friidrottsförbundet och Upplands idrottsförbund. Nu äntligen i egen regi! Det har alltid funnits ett brinnande intresse för kost och löpning med en ständig strävan efter att utveckla. För min del handlar det om att inspirera, motivera och stödja människor som vill förverkliga sina personliga mål. Jag tycker att det viktigaste är att DU ser resultat, att DU tycker att det är roligt och att DU känner att du lyckas.


Jag är själv aktiv inom långdistanslöpning och har sprungit så länge jag kan minnas, men det var först våren 2009 som jag började träna på en högre nivå. Löpning är min stora passion i livet och jag har under 2011 börjat träna mot ultradistanserna. Jag älskar känslan av att vara ute och springa länge och att både kroppen och psyket verkligen får kämpa. Min dröm är att en dag erhålla en SM-medalj på 100 kilometer.

 

Typ av frågor

Sophia svarar på alla frågor som rör kost, träning, prestation och välmående. Vill ni veta hur kroppen reagerar på sportdryck, hur det är att träna med diabetes, hur man ska äta och träna för att öka förbränningen, frågor kring ortorexi eller hur kosten påverkar muskelbyggande? Det finns inga dumma frågor. Ställ de frågor som ni har till sophia.sundberg@superiorworkout.se.

 

Medlemserbjudande

Förutom att ni kan ställa frågor till Sophia så får ni som är Rundaymedlemmar 20 % rabatt på kostrådgivning hos Sophia. Ni kan läsa mer om det på Sophias hemsida.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Kommande händelser

Det finns inga kommande aktiviteter.