Härlig kvällslöpning!

21 mars, 2012

Jag hade väntat mig en stor träningsgrupp på kvällens Rundayträning eftersom att det var så fint väder, men där hade jag fel. Det var ett relativt litet gäng som samlades i Salomonbutiken för ett träningspass (inte för att jag vill lägga någon värdering i det utan det var snarare ett konstaterande och lite förvånande:)). Som alltid på Rundayträningarna så var det ett glatt och härligt träningsgäng och fördelen när man är få som tränar tillsammans är att man hinner prata med alla och ge tips om löpteknik och även ge feedback på löpsteget.

 

Vi brukar alltid dela upp gruppen i två och det gjorde vi även idag. Lisa tog med sig ett gäng på en distansrunda runt Riddarfjärden, d v s Södermälarstrand, Västerbron och Norrmälarstrand. Totalt blev det 9,5 km på ca 43 min.

 

Jag tog med mig resten av gänget på en lite lugnare distansrunda på Skeppsholmen och Kastellholmen. På Kastellholmen passade vi på att öva löpteknik i en backe och vi sprang även några koordinationslopp på flackt underlag.

 

Tack för ikväll!

 

Delar av gänget som följde med på rundan till Kastellholmen.
Delar av gänget som följde med på rundan till Kastellholmen.

3 kommentarer

  1. Åhh! Jag vill oxå hänga med någon onsdag men jag vågar inte än… Klarar jag tjejmilen på under 66 minuter i september kanske jag är redo även för distanspassen:). Jag tänker minsan inte ge upp!

    1. Det är klart att du ska hänga med nästa gång Charly! Vi körde en jättelugn distansrunda med några koordinationslopp i onsdags och jag är övertygad om att du hade klarat det tempot. Vi anpassar helt och hållet tempo efter deltagarna.

  2. Jo jag vet att ni gör allt för oss deltagare:). Men under långpass känns det inte riktigt rättvist att anpassa tempot efter mig. Men som sagt, snart så! Men jag måste kapa lite på mitt kilometertempo först.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Kommande händelser
Feb
12
fre
17:00 Löpning med Runday & Urban Deli @ Urban Deli
Löpning med Runday & Urban Deli @ Urban Deli
Feb 12 kl. 17:00
Löpning med Runday & Urban Deli @ Urban Deli | Stockholm | Stockholms län | Sverige
Nu i veckan drar vi igång ett samarbete med Urban Deli. Vi kommer springa tillsammans med fokus på löpteknik och intervaller och sedan avsluta med en god och bra måltid. Om du inte har tid...

Läs mer

Feb
15
mån
18:00 RundayMonday @ Östermalms IP
RundayMonday @ Östermalms IP
Feb 15 kl. 18:00 – 19:00
1. Backvarv. Passar alla oavsett nivå. 2. Backvarv. Löparvana rekommenderas. Vi kommer att dela in oss i två grupper och köra två olika varianter av backvarv. Alla är välkomna, oavsett tidigare löperfarenhet. Alltid teknikfokus på...

Läs mer

Feb
16
tis
18:00 Dash & Dine @ Friends Arena
Dash & Dine @ Friends Arena
Feb 16 kl. 18:00
Dash & Dine @ Friends Arena | Solna | Stockholms län | Sverige
Tisdagen den 16 februari kl. 18.00 kör vi årets andra Dash & Dine tillsammans med Petter och Vitamin Well! Vi kommer att ses vid Friends Arena och börja passet med lite lättare teknikträning följt av...

Läs mer