Härlig kvällslöpning!

21 mars, 2012

Jag hade väntat mig en stor träningsgrupp på kvällens Rundayträning eftersom att det var så fint väder, men där hade jag fel. Det var ett relativt litet gäng som samlades i Salomonbutiken för ett träningspass (inte för att jag vill lägga någon värdering i det utan det var snarare ett konstaterande och lite förvånande:)). Som alltid på Rundayträningarna så var det ett glatt och härligt träningsgäng och fördelen när man är få som tränar tillsammans är att man hinner prata med alla och ge tips om löpteknik och även ge feedback på löpsteget.

 

Vi brukar alltid dela upp gruppen i två och det gjorde vi även idag. Lisa tog med sig ett gäng på en distansrunda runt Riddarfjärden, d v s Södermälarstrand, Västerbron och Norrmälarstrand. Totalt blev det 9,5 km på ca 43 min.

 

Jag tog med mig resten av gänget på en lite lugnare distansrunda på Skeppsholmen och Kastellholmen. På Kastellholmen passade vi på att öva löpteknik i en backe och vi sprang även några koordinationslopp på flackt underlag.

 

Tack för ikväll!

 

Delar av gänget som följde med på rundan till Kastellholmen.
Delar av gänget som följde med på rundan till Kastellholmen.

3 kommentarer

  1. Åhh! Jag vill oxå hänga med någon onsdag men jag vågar inte än… Klarar jag tjejmilen på under 66 minuter i september kanske jag är redo även för distanspassen:). Jag tänker minsan inte ge upp!

    1. Det är klart att du ska hänga med nästa gång Charly! Vi körde en jättelugn distansrunda med några koordinationslopp i onsdags och jag är övertygad om att du hade klarat det tempot. Vi anpassar helt och hållet tempo efter deltagarna.

  2. Jo jag vet att ni gör allt för oss deltagare:). Men under långpass känns det inte riktigt rättvist att anpassa tempot efter mig. Men som sagt, snart så! Men jag måste kapa lite på mitt kilometertempo först.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Kommande händelser
Maj
7
lör
10:00 Peprun @ Pepstop
Peprun @ Pepstop
Maj 7 kl. 10:00
Peprun @ Pepstop | Stockholm | Stockholms län | Sverige
Nu peppar vi igång våren med löpargruppen Peprun tillsammans med Pepstop by Renée Voltaire! Vi kommer springa tillsammans, peppa varandra och lära oss mer om löpning. Vi Rundaytränare coachar och anpassar träningarna så att de...

Läs mer

Maj
9
mån
18:00 RundayMonday och femårskalas!!! @ Karlbergsparken
RundayMonday och femårskalas!!! @ Karlbergsparken
Maj 9 kl. 18:00 – 19:00
RundayMonday och femårskalas!!! @ Karlbergsparken | Stockholm | Stockholms län | Sverige
Pass 1: Flacka intervaller + överraskning! Passar alla oavsett nivå! Pass 2: Backintervaller + överraskning! Löparvana rekommenderas. Vi ses kl. 18:00 till höger som slottet, se bild nedan. Därefter kommer vi att springa till en hemlig...

Läs mer

Maj
10
tis
07:00 TouristTuesday @ Urban Deli
TouristTuesday @ Urban Deli
Maj 10 kl. 07:00
TouristTuesday @ Urban Deli | Stockholm | Stockholms län | Sverige
Upptäck Stockholm med oss varje tisdag morgon under våren! Vi tar oss till en ny plats varje vecka.  Typ av träning: Lugn distanslöpning. Tid: Tisdagar kl. 07:00-07:45. Plats: Urban Deli, Sveavägen 44 Praktiskt: Duschar och...

Läs mer

Visa kalender