Intervaller och yoga!

12 februari, 2017

De senaste dagarna har bestått av en härlig mix av löpning och yoga. I onsdags körde jag morgonyoga på UCSP med coach Frida – ljuvligt! I torsdags var jag tillbaka på UCSP då Frida och jag körde intervaller ihop.

Lisa och Frida springer intervaller.

I fredags blev det ännu ett yogapass på UCSP och i går var Jenny och jag på yoga- och meditationsdag med Åsa Nyvall vilket var både mysigt och välbehövligt! Mest yoga och lite löpning, ganska precis tvärtom hur de flesta av mina veckor ser ut.

Hoppas att ni alla har haft en skön helg!

Kram Lisa

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/73/131573/runday.se/public_html/wpcontent/themes/runday/single.php on line 40