Missa inte höstens bästa bootcamp!

14 juli, 2016

Nu är det dags igen! Kickstarta hösten på allra bästa sätt med Runday och Fitness Collection. Vi ger dig hård träning, massor av endorfiner och en bra grund att stå på. Säkra din plats genom att ANMÄLA DIG REDAN I DAG!

Runday bootcamp löpning

Runday Bootcamp i samarbete med FitnessCollection ger dig 4 veckor med Stockholms bästa träning. Vi varvar löpning med andra träningsformer för att du ska bli snabbare, starkare och uthålligare! Bootcampen är fyra veckor lång och hålls på morgonen innan jobbet, fyra dagar i veckan. Höstens bootcamps:

  • 22a augusti
  • 19e september

VAD?
Runday Bootcamp, i samarbete med träningsappen FitnessCollection, kombinerar funktionell styrketräning, högintensiv intervallträning, yoga och löpning. Ett träningsupplägg med målsättningen att ge dig de bästa förutsättningarna att öka och förbättra din styrka, kondition och kroppskontroll på ett extremt roligt sätt. En kickstart för ett starkare, fittare och mer atletiskt du!

VARFÖR?
Rundays coacher Charlotte och Lisa har erfarenhet av löpträning på elitnivå och har en stark tro på mångsidig träning för att undvika skador, maximera träningen och få en stark och långvarig träningsglädje.
FitnessCollection är appen där du får tillgång till Stockholms bredaste träningsutbud med över 46 unika träningsstudios.
I den här bootacmpen har Runday plockat godbitarna och samlat några av Stockholms absolut bästa träningsexperter som kommer ge dig en spännande och inspirerande träningsutveckling.

VAD INGÅR?

  • 15 gemensamma träningspass under 4 veckor. Omklädningsrum och duschar finns alltid att tillgå. Löpning på måndagar och torsdagar. Fight, yoga eller cardio på tisdagar och fredagar.
  • Medlemskap i FitnessCollection under bootcamp-perioden vilket innebär att du utöver den schemalagda träningen har obegränsad tillgång till samtliga >46 träningsstudios.
  • Frukost från Urban Deli efter alla löppass (smörgås/chiapudding/yoghurt, juice och kaffe/te) att ta med eller äta på plats.

VAR?
Urban Deli Sveavägen 44 är vår hub, men flera av träningarna kommer att ske på utvalda tränings-studios i Stockholms innerstad.

NÄR?
Höstens bootcamps:
22 augusti till 16 september
19 september till 14 oktober

PRIS?
2 950 kr för medlemmar i Team Runday. Early bird fram till 31 maj: 2 650 kr för medlemmar i Team Runday.
3 450 kr för alla andra. Early bird fram till 31 maj: 3 150 kr för alla andra.

ANMÄLAN?
Via följande länk: www.runday.se/shop/bootcamp/

Hoppas att du vill vara med och träna med oss!

Runday bootcamp.

Runday bootcamp yoga.

Runday bootcamp löpning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*