Partners

Adidas

adidas är Rundays favoritmärke för sportskor och -kläder. Sedan 2014 har Runday och adidas samarbetat och arrangerat härliga löparaktiviteter gemensamt. adidas förser Team Runday med fina teamtröjor och Runday är adidas löpcoacher i Sverige.

FitnessCollection logotyp.

FitnessCollection

FitnessCollection är appen där du får tillgång till Stockholms bredaste träningsutbud med över 60 unika träningsstudios.

UCSP

Gympartner som ligger på Riddargatan 12 och där Rundays alla personliga träningspass utgår ifrån. Personligt, trevligt och charmigt gym med underbart härlig personal!

Löplabbet

Butikspartner som har allt du kan tänka dig behöva för din löptur. Alla i Team Runday får 30 % rabatt på adidas produkter på Löplabbet Kungsgatan och 15 % på övriga märken.

Access Rehab

En klinik med duktiga naprapater, massörer och sjukgymnaster där alla i Team Runday får 15 % rabatt. Du kan enkelt se tillgängliga tider och boka din tid på Access Rehabs hemsida.

Löparakademin

En ideell organisation som bedriver verksamhet med högstadieelever i Stockholms miljonprogramsförorter. Genom ett 10-veckorsprogram får deltagarna lära sig att sätta upp och nå personliga mål med långdistanslöpning och träning som redskap. Löparakademin arrangerar även Kistaloppet, Vårstafetten, Skärholmsloppet och Think Big Lectures. Rundays medlemmar har chansen att vinna startplatser till dessa lopp och samtliga medlemmar får rabatt på anmälningsavgiften.

Vitamin Well

Rundays bästa leverantör av vitaminberikande och törstsläckande drycker till vissa träningar och flera av våra events.

Kommande händelser

Det finns inga kommande aktiviteter.