Podcast för löprundan.

10 januari, 2013

Jag har börjat lyssna på en podcast som jag tycker om, den heter Värvet och killen som ligger bakom podcasten heter Kristoffer Triumf. Värvet består är djupa intervjuer med kända profiler. Samtalen är så fantastiskt härliga att lyssna på; de känns spontana, lugna, intressanta, djupa och ibland helt meningslösa, men de är alltid behagliga! Jag har lyssnat på långt ifrån alla avsnitt men några av mina favoriter hittills är intervjuerna med Babben Larsson, Petra Mede och Kristoffer Appelqvist.

 

Jag vet inte varför jag gillar Värvet så mycket, men av någon anledning så blir jag väldigt lugn och harmonisk när jag lyssnar på den. Jag, som egentligen aldrig har med mig hörlurar på mina löprundor, har till och med börjat ta med mig iPhonen och ett Värvet-avsnitt ut då och då. Det hjälper mig att komma in i en härlig lunk på en timme!

 

Har ni några bra podcast-tips för löprundan?

 

4 kommentarer

  1. Jag brukar främst lyssna på poddradio på långpassen och oftast då Sommar eller Kropp & själ (från P1) och ibland Tendens eller någon dokumentär. Uggla i P4 med Magnus Uggla lyssnade jag också på förut, riktigt bra program. Han är smart och underhållande. Det senaste jag lyssnade på var Sommar med Björn Lindeblad och det var riktigt bra. Här finns det: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/116697?programid=2071

  2. Värvet är grymt!
    kan också rekommendera ”Luuk och lokko”. Lugnt, harmoniskt och intressant, de har dock lagt ner men det finns ett gäng podcast.
    Så har vi alla miljoner sommar- och vinterpratare + P3 dokumentär 🙂

  3. Jag började lyssna på podcasts för ett par år sen, men det var först med min löpning sedan förra året som jag hade god tid att i ”lugn och ro” kunna njuta fullt ut under mina rundor. (:

    Men jag gillar P3 Dokumentär och Kaliber. Det finns en hel del avsnitt att dra igenom om man inte har lyssnat innan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*