Rundaymåndag och solen kikade fram mellan molnen.

20 juni, 2011

Vi var många som trodde att vi skulle få trotsa regnet denna Rundaymåndag, men istället bestämde sig solen för att kika fram och bjöd på perfekt löparväder. Tack för det!

 

Återigen var det en stor löpargrupp som samlades, denna måndag med många nya ansikten. Varmt välkomna till er! Vi delade upp gruppen redan från start och den ena gruppen värmde upp med 3km löpning ner till en brant och tuff backe. Där hittade de en gräsplätt och körde stretch och löpskolning innan det var dags för sammanlagt 6 varv där 4 bestod av löpning uppför trappa och nerför backe och 2 bestod av löpning uppför backen och nerför trapporna. Det bjöds på sann kämparglöd och bra teknik! Denna grupp avslutade med en 3km lång nerjogg tillbaka till Karlbergsparken.

 

Den andra gruppen körde en favorit i repris: Efter uppvärmningen var det dags för 4 stycken 200ingar i stafettform, sedan delades gruppen in i två där den ena jobbade när den andra vilade och vice versa. På programmet stod stege och den bestod av intervaller som började med 30sek och fortsatte sedan till 1min-1:30-2min-1:30-1min-30sek. Den tredje delen av passet var 1-2 stycken 1000ingar beroende på hur kroppen kändes. Det var trötta, men lyckliga löpare som kämpade sig igenom passet och vi tränare slutar aldrig att imponeras av den positiva stämningen och viljan vi ser på måndagar.

 

Tusen tack till alla duktiga löpare!

 

Nedan finns några bilder från kvällens pass:

 

Dynamisk rörlighetsträning.

 

Slutspurt på sista tusingen.
Eftersnack.

2 kommentarer

  1. Vill så gärna vara med. Men måndagar 18.00 kan jag inte. Härligt initiativ och det ser SÅ roligt ut.

  2. Hej Isabelle! Vad trist att måndagar inte passar dig. Vi planerar att lägga in något extra pass i sommar så håll utkik på hemsidan så får vi hoppas att det blir en dag som passar dig bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Kommande händelser

Det finns inga kommande aktiviteter.