RundayMonday

Sedan maj 2011 har vi haft veckovisa RundayMondays som är mycket populära. En fin vår- eller höstdag är det ofta över 200 löpare på plats. Det unika upplägget som vi på Runday har skapat gör att löpare på alla nivåer kan springa tillsammans. Vi har deltagare som är mellan 15-65 år och som har olika bakgrunder och erfarenheter. Vissa är nybörjare utan någon tidigare löparvana medan andra tränar massor och jagar snabba tider på maraton. Det är just att alla kan träna ihop och ha kul tillsammans som gör RundayMonday så unikt.

 

Löparglädje och löpteknik har sedan starten varit de två viktigaste ingredienserna i våra träningar!

Att vara med måndagsträningarna är helt gratis!

Vi som är tränare på RundayMonday älskar alla löpning och flera av oss har meriter från löpning på elitnivå. Vill du veta mer om oss?

Läs mer om Rundays tränare här.

 

Om träningspassen

Målet med RundayMonday är att du ska få bra och rolig löpträning! Passen består alltid av en teknik- och en träningsdel. Under själva träningsdelen får du testa olika former av löpträning. Det kan vara backpass, intervaller, banlöpning, löpstyrka eller kombinationspass.

Vi delar alltid in oss i minst två grupper och du väljer själv vilket pass du helst vill vara med på. Det ena passet är alltid anpassat för oerfarna löpare. I schemat på vår förstasida kan du se vilka typer av pass som finns att välja mellan kommande måndag.

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/73/131573/runday.se/public_html/wpcontent/themes/runday/page-two-cols.php on line 29

Plats

Träningarna hålls i centrala Stockholm. På vinterhalvåret (från slutet av oktober till slutet av mars) samlas vi på Östermalms IP, Fiskartorpsvägen 2. Vill du åka kommunalt tar du dig enklast dit med tunnelbana till Stadion eller med buss 6, 55 eller 75 till Östermalms idrottsplats.

Tid

Måndagar kl. 18.00. Träningspassen varar i ca en timme. RundayMonday tar ett par veckors uppehåll över jul/nyår samt i juli och vid eventuella helgdagar.

Omklädningsrum och inlåsning av värdesaker

På Östermalms IP går det att byta om och förvara sina tillhörigheter i omklädningsrum nr 4 som låses under passet. Observera dock att Runday inte tar något ansvar för medtagna saker.

Runday Monday

Bor du på en annan ort, men vill ändå vara med på RundayMonday?

Håll koll på vår facebooksida, där publicerar vi våra Rundaymondaypass varje måndag. Dra ihop några kompisar eller spring själv och känn gemenskapen och peppen från alla andra RundayMonday-löpare! #rundaymonday

Runday Monday