Runday Monday

RundayMonday

Vad är RundayMonday?

Sedan maj 2011 har vi haft veckovisa RundayMondays som är mycket populära. En fin vår- eller höstdag är det ofta över 200 löpare på plats. Det unika upplägget som vi på Runday har skapat gör att löpare på alla nivåer kan springa tillsammans. Vi har deltagare som är mellan 15-65 år och som har olika bakgrunder och erfarenheter. Vissa är nybörjare utan någon tidigare löparvana medan andra tränar massor och jagar snabba tider på maraton. Det är just att alla kan träna ihop och ha kul tillsammans som gör RundayMonday så unikt.

Löparglädje och löpteknik har sedan starten varit de två viktigaste ingredienserna i våra träningar!

Runday Monday

Att vara med är helt gratis, men vi vill att du godkänner våra villkor och skriver upp dig som en av Rundays vänner.

Ta del av våra VILLKOR och registrera dig som en av Rundays vänner här.

Vill du istället bli en del av Team Runday?

Ta del av vårt medlemserbjudande här.

Vi som är tränare på RundayMonday älskar alla löpning och flera av oss har meriter från löpning på elitnivå. Vill du veta mer om oss?

Läs mer om Rundays tränare här.

Runday coaches

Om träningspassen

Målet med RundayMonday är att du ska få bra och rolig löpträning! Passen består alltid av en teknik- och en träningsdel. Under själva träningsdelen får du testa olika former av löpträning. Det kan vara backpass, intervaller, banlöpning, löpstyrka eller kombinationspass.

Vi delar alltid in oss i minst två grupper och du väljer själv vilket pass du helst vill vara med på. Det ena passet är alltid anpassat för oerfarna löpare. I schemat på vår förstasida kan du se vilka typer av pass som finns att välja mellan kommande måndag.

Plats

Träningspassen hålls i Karlbergsparken. Samling sker till höger om slottet, bakom Kadettflygeln. Vill du åka kommunalt tar du dig enklast dit med tunnelbana till St.Eriksplan eller med pendeltåg till Karlberg.

Karta över Karlberg

Tid

Måndagar kl. 18.00. Träningspassen varar i ca en timme. RundayMonday tar ett par veckors uppehåll över jul/nyår samt i juli och vid eventuella helgdagar. Schema för RundayMonday finns på vår förstasida i kalender till höger.

Omklädningsrum och inlåsning av värdesaker

Runday har ingen tillgång till omklädningsrum eller väskförvaring. De flesta deltagare lämnar väskorna där passet hålls. En av Rundays tränare är alltid i närheten av väskorna. Runday tar dock inget ansvar för väskor, överdragskläder eller värdesaker.

Runday Monday

Bor du på en annan ort, men vill ändå vara med på RundayMonday?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så kommer veckans RundayMonday-pass skickat till dig varje måndag. Dra ihop några kompisar eller spring själv och känn gemenskapen och peppen från alla andra RundayMonday-löpare! #rundaymonday

Registrera dig här för att få Rundays nyhetsbrev!

Runday Monday

Kommande händelser
Maj
25
ons
18:00 Swimrun-träning med Ångaloppet o... @ Långholmens strandbad
Swimrun-träning med Ångaloppet o... @ Långholmens strandbad
Maj 25 kl. 18:00
Swimrun-träning med Ångaloppet och Runday @ Långholmens strandbad | Stockholm | Stockholms län | Sverige
Varje onsdag under sommaren 2016 arrangerar våra fantastiska vänner på Ångaloppet swimrunträning på Långholmen tillsammans med oss. Deltagarna kommer att delas in i två grupper, en för erfarna swimrunners och en för nybörjare. Det finns alltså...

Läs mer

Maj
28
lör
10:00 Peprun @ Pepstop
Peprun @ Pepstop
Maj 28 kl. 10:00
Peprun @ Pepstop | Stockholm | Stockholms län | Sverige
Nu peppar vi igång våren med löpargruppen Peprun tillsammans med Pepstop by Renée Voltaire! Vi kommer springa tillsammans, peppa varandra och lära oss mer om löpning. Vi Rundaytränare coachar och anpassar träningarna så att de...

Läs mer

Maj
30
mån
18:00 RundayMonday @ Karlbergsparken
RundayMonday @ Karlbergsparken
Maj 30 kl. 18:00 – 19:00
RundayMonday @ Karlbergsparken | Stockholm | Stockholms län | Sverige
Vi ses kl. 18:00 till höger som slottet, se bild nedan. Alla är välkomna, oavsett tidigare löperfarenhet. Alltid teknikfokus på RundayMonday. Glöm inte ladda ner vår Runday App (www.runday.se/app) med löpskolningsövningar om du inte redan...

Läs mer

Visa kalender