Ytterligare ett lopp i tävlingskalendern!

Jag är nu anmäld till Sveriges näst störst terränglopp, Tjur Ruset!

 

För mig har det varit ganska dåligt med tävlande de senaste åren men sedan Runday-träningarna drog igång i maj förra året har suget sakta men säkert återkommit och tävlingsschemat för 2012 tar form dag för dag.

Tjur Ruset ska springas tillsammans med några vänner i slutet av säsongen och som det känns just nu kommer jag nog att planera in den tävlingen som just säsongsavslutning. En riktigt rolig, och nog ganska lerig, avslutning på tävlandet 2012 med andra ord.

 

För er som inte hört talas om detta smått galna lopp så förklarar arrangörerna sitt lopp så här:

 

”Tjur Ruset är årets tuffaste terränglopp. Här sätts din styrka och uthållighet på prov. Distansen är c:a 10 km. Banan går upp och ned för branta backar, genom vattendrag och sankmarker, över stock och sten. Utmanande och inspirerande!”

 

Det här ska bli riktigt, riktigt skoj och jag hoppas att jag kommer se fler Rundayare på startlinjen?

 

 

Det här inlägget är postat i Tävling och taggat , . Följ kommentarerna med RSS-flödet för det här inlägget. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback-URL.

3 kommentarer

 • Kristina
  Postat 25 februari, 2012 klockan 15:34 | Länk

  Absolut, det är tradition! I år ska Elisabet Bengtsson och jag köra ihop så det blir åtminstone två Rundayare till. Det är så sjukt kul, jag har sprungit det alla år vi tjejer fått delta.

 • Tommi
  Postat 25 februari, 2012 klockan 20:09 | Länk

  Givet! :)

 • Postat 27 februari, 2012 klockan 22:06 | Länk

  Vad roligt!! Då är vi ett litet gäng från Runday redan nu som kommer springa :)

Skriv en kommentar

Din e-post hålls privat. Obligatoriska fält är markerade *

*
*

* Kopiera detta lösenord:

* Skriv eller klistra in lösenordet:

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>